VERMAGEREN

INDIVIDUELE CONSULTATIES

Kies je voor een persoonlijke begeleiding op maat? Dan is het individueel traject vast iets voor jou!


Tijdens de eerste consultatie overlopen we samen jouw eetgewoontes en levensstijl, want ik ben ervan overtuigd dat uit een gezonde levensstijl een gezond gewicht voortvloeit.  


Vervolgens voer ik een aantal metingen uit. Naast het bepalen van gewicht, lengte en buikomtrek, wordt er ook een BIVA-meting (bio impedantie vector analyse meting) gedaan. Deze pijnloze meting geeft betrouwbare en relevante informatie over je lichaamssamenstelling, zodat we een persoonlijk dieetplan kunnen opstellen en bijsturen indien nodig.


Gedurende de tweede consultatie werken we samen een traject op maat uit met haalbare doelen en waar nog ruimte is om te genieten. We streven naar gezondheidswinst op lange termijn.


Vanaf de derde consultatie kom je wekelijks of tweewekelijks langs voor dieettips die je helpen om het vol te houden. Ook voeren we telkens een BIVA-meting uit om de evolutie goed op te volgen en bij te sturen waar nodig.


IMG_037
IMG_019
IMG_038
IMG_042
IMG_043
IMG_048

Toch merk ik dat elke dag opnieuw een gezonde maaltijd samenstellen niet altijd voor iedereen gemakkelijk is. Soms is het nodig dat vele kilo’s worden overbrugd en/of gaat gewichtsverlies (te) moeizaam. Tel daarbij de uitdagingen van je job of sociale verplichtingen en een drukke agenda bovenop het huishouden. Het spreekt dan voor zich dat afvallen niet zo evident is. Dat hebben sommigen van mijn cliënten al ondervonden en zoeken professionele hulp.


Daarom ben ik op zoek gegaan naar alternatieven om op een verantwoorde manier te vermageren en daarbij toch alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo kwam ik terecht bij Equilibre3. Dit bedrijf ontwikkelt vervangmaaltijden die beperkt zijn in calorieën en een volwaardig alternatief zijn voor evenwichtige voeding. Het inzetten van deze maaltijden is een tijdelijk hulpmiddel, een eerste stap naar een gezond(er) gewicht en een duwtje in de rug om de eerste moeilijke kilo’s eraf te krijgen.


Er zijn verschillende trajecten mogelijk: intensief, gecombineerd of intermitterend. Afhankelijk van je gezondheid, je lichaamssamenstelling, je levensstijl en je doel bekijken we tijdens het intakegesprek het traject dat het beste bij je past. Alles wordt aangepast aan je persoonlijke behoeften en mogelijkheden.


Dus, ofwel kiezen we voor een voedingsplan met gezonde voeding ofwel kiezen we voor een dieetplan met vervangmaaltijden. De keuze hiervoor hangt af van de resultaten van jouw (BIVA) lichaamsanalyse, je persoonlijke verwachtingen en gebeurt steeds in overleg met jou. Welke aanpak je ook kiest, we gaan samen naar gezond zen!


Ben je overtuigd om er samen voor te gaan? Stuur dan snel een mail of schrijf je in op deze website.


Tarieven en terugbetaling


- 1ste en 2e consultatie (duur: +/- 1 uur) = €60 / consultatie

- opvolgconsulten (duur: +/- 30 min) = €30 / consult (steeds incl. BIVA-meting)

- duo-consult: €5 korting per persoon


Kies je voor een pakket van 10 consultaties, waarvan 3 consultaties van een uur en 7 vervolgconsulten van 30 minuten, betaal je €275 i.p.v. 300.

(9 + 1 CONSULT GRATIS) 

Gezien ik als diëtiste erkend ben door het RIZIV, kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming voor voedingsadvies door uw ziekenfonds. Voor iedere mutualiteit gelden echter andere voorwaarden. Voor meer informatie, neem contact op met je eigen ziekenfonds.

Inschrijven kan ook door een mail te sturen
naar marianne.cuyvers@gezondzen.be of via 0476 25 52 62.

We doen het samen, stap voor stap GEZOND ZEN!